vineri, 26 aprilie, 2024

Antonia, esti geloasa?! Alex Velea a postat o poza cu el si Andra si o declaratie de dragoste

Distribuie:

Publicat:

Alex Velea a cantat alaturi de Andra, la Craiova, iar dupa show-ul incendiar a postat pe pagina sa de socializare un mesaj care ar putea sa o faca geloasa de frumoasa Antonia, jumatatea sa de suflet. Cei doi, Velea si Antonia, sunt vazuti de fani ca fiind cel mai sudat cuplu al momentului. Ei lupta pentru aceasta pozitie chiar cu… Andra si Maruta!

Alex Velea este un artist complet, ceea ce se poate spune si despre Andra. Iar daca acesti doi artisti urca, impreuna, pe scena, atunci spectacolul este asigurat. Din toate punctele de vedere.

Speram, totusi, ca Antonia sa nu se supere pe Alex Velea pentru ca acesta a postat si o… inimioara rosie atunci cand a multumit… Andrei. Dar credem/speram ca Antonia nu va reactiona negativ, cuprinsa fiind de fiorii geloziei. Iar daca o va face, atunci ramane ca Alex Velea sa ii demonstreze ca inimioara rosie poate fi plasata si in semn de respect, nu doar de iubire cu… nabadai.

Multumim, Craiova! Multumesc, Andra! ”, a scris Alex Velea pe pagina sa de Facebook, iar acum asteptam, evident, replica Antoniei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img