sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Antrenorul echipei Dinamo anunta schimbari majore pentru meciul cu Poli Iasi: ‘Vreau sa castigam campionatul’

Distribuie:

Publicat:

Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, că va face patru schimbări la meciul cu Poli Iaşi, programat, vineri, în etapa a V-a a play-out-ului Ligii I, informează News.ro.

 

"Am concurenţă, am lot, suntem pregătiţi. Toată lumea ne aşteaptă cu ”braţele deschise”, toată lumea se mobilizează. Vine Dinamo, trebuie să îi batem. Obiectivul lor e doar să o bată pe Dinamo, altceva nu îi interesează. O să dau şansă mai multor jucători să intre titulari şi poimaine vor fi patru schimbări în echipă", a spus Rednic.

Tehnicianul a împlinit, marţi, 57 de ani, şi crede că aceasta a fost cea mai frumoasă aniversare a sa. "Mă simt bine, am plăcerea de a merge la antrenamente, asta contează foarte mult, cu mai multă ambiţie, mai ales că am făcut şi ceva promisiuni aseară. E bine, când faci promisiuni, să te ţii de cuvânt. În primul rând de sănătate, pentru că asta e cel mai important, şi în al doilea rând la anul vreau să câştigăm campionatul. Dimineaţa am fost cu băieţii la antrenament, după aceea am ieşit la restaurant, iar seara când am zis că mă liniştesc am avut o mare surpriză, cu suporterii la mine acasă. A fost cea mai frumoasă aniversare a mea'', a mărturisit Rednic.

Tehnicianul s-a arătat optimist în privinţa viitorului: ''E mult de muncă, dar atmosfera e bună''.

Dinamo va juca, vineri, în deplasare, cu Poli Iaşi, de la ora 21.00, în etapa a cincea a play-out-ului Ligii I.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img