joi, 28 martie, 2024

Anul 2017 vine la Vaslui cu o noua Policilina

Distribuie:

Publicat:

Consiliul Judetean (CJ) Vaslui, a schitat noii indicatori economici pentru o investitie masiva in anul 2017.

Obiectivul de investitii este pentru Ambulatoriul Integrat – Policlinica din cadrul  Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

Nu mai putin de 29.824 de milioane de lei este valoarea totala a investitiei, contributia CJ-ului fiind doar de 3%, cu parte de cofinantare de 950.000 de lei, plus o crestere de 52.300 de lei, suma aprobata deja de consilieri.

In anul 2019, vasluienii vor avea la dispozitie o cladire  dotata cu echipamente de ultima generatie, in imediata apropiere a spitalului. Ridicata pe trei etaje plus parter, constructia se va desfasura pe o suprafata de 4.106 mp.

La primul etaj se vor afla cabinetele de Fizioterapie si Kinetoterapie,  la etajul doi spatiile pentru Chirgie adulti si copii, salile de operatie dar si cabinetele medicale.

La ultimul etaj se vor afla spatiile administrative iar la susbsol Medicina Legala, Toxicologia, Serologia si Tanato-Chimia.

Totodata, va fi implementat si un sistem de supraveghere video, dar si patru monitoare si doua infokioscuri la fiecare nivel.

Investitia este inclusa in Programul National de investitii de interes public sau social.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img