vineri, 29 martie, 2024

Anul acesta fără patinoar in municipiul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

 

Patru incercari a facut Primaria Municipiului Vaslui pentru ca, amatorii de distractie pe patine, sa aiba parte de un patinoar artificial in oras.

 

La toate cele patru licitatii, s-a prezentat doar o firma, desi pretul de concesiune a terenului din Parcul Copou era de doar 2 lei/ mp, respectiv 1.200 lei/luna.

 

Potrivit municipalitatii, castigatorul licitatiei ar fi putut sa-si scoata banii de pe urma biletelor pentru accesul pe patinoar intre anumite ore, din inchirierea de patine si alte activitati comerciale.

 

Programul patinoarului ar fi fost de la 10:00 si pana la 23:00, cu acces gratuit insa pana la ora 18:00, indiferent de unde isi procurau patinele.

 

In timp ce autoritatile cauta o astfel de firma in alta parte, in Vaslui are sediu o societate specializata in deschiderea patinoarelor artificiale, insa asigura servicii in alta parte.

 

Unul din motive ar fi contractul de inchiriere incheiat pe o perioada de cinci ani, cu posibilitate de prelungire.

Alt motiv, si poate cel mai importat, invocat chiar de singura societate care s-a prezentat la licitatie, a fost accesul gratuit cu propriile patine pana la ora 18:00 . Se considera ca, in conditiile date, o societate care ar deschide un patinoar de la A la Z nu ar castiga mare lucru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img