vineri, 19 aprilie, 2024

Anunt de ULTIMA ORA a lui Gheorghe Hagi: Ianis a luat decizia in privinta transferului

Distribuie:

Publicat:

Gheorghe Hagi a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi  în străinătate și este convins că episodul Fiorentina nu se va mai repeta, potrivit gsp.ro.

Tânărul fotbalist este la un pas să plece de la Viitorul, iar Hagi senior a anunțat că decizia finală se află în mâinile fiului său și va fi luată în zilele ce urmează.

„L-am întrebat dacă e pregătit și mi-a zis Da, sunt pregătit pentru orice. Eu cred că se va adapta repede și echipa care o să îl ia va ști să îl scoată în evidență.

Mâine vom lua decizia finală. E exclus să rămână la Viitorul! Nu se va mai întâmpla ce a pățit la Fiorentina, pentru că este dorit insistent.

A trecut prin multe lupte, bătălii și asta te face să fii mai matur și mai puternic. Pe mine m-a surprins la Europene. În repriza a doua alerga mai mult. A terminat foarte bine meciurile, mult mai proaspăt”, a spus Gheorghe Hagi, la TV Digi Sport.

Doar două meciuri a jucat Ianis Hagi la Fiorentina, într-un sezon și jumătate petrecut în Serie A. Gheorghe Hagi și-a răscumpărat fiul, plătind două milioane de euro.

Întrebat dacă mama lui Ianis, Marilena, are un cuvânt de spus în ceea ce privește transferul în străinătate, Gheorghe Hagi a răspuns: „Ea e șefa, știe tot. Noi suntem cu munca. Îl susține pe Ianis”.

În momentul de față, Ianis Hagi este în discuții avansate cu Spartak Moscova, dar a primit oferte important și din Anglia și Spania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img