vineri, 26 aprilie, 2024

Anunt la ”matrimoniale” in Braila. Cum ar trebui sa fie aleasa inimii sale

Distribuie:

Publicat:

Anuntul la rubrica ”matrimoniale” tine pasul cu vremurile si in Braila. Astfel, cei care doresc sa isi intemeieze o familie, bazata pe dragoste si respect reciproc, apeleaza la ajutorul cunoscutei retele de socializare, Facebook-ul fiind la indemana oricui.

Un brailean nu mai suporta gandul ca trece singur prin viata si nu se poate bucura de fiecare zi alaturi de sufletul-pereche. Cu atat mai mult cu cat el este – asa cum transmite in anuntul postat pe Facebook – un baiat plin de calitati si posesor de masina straina.

”Am masina bemve seria 3 de care numai are nimenea la mine si toate fetele se uita dupa mine cand dau manelele la maxim pe ulita”, mai scrie el,

Nici pretentiile sale nu sunt prea mari: ”Vreau o fata cuminte care nu sa culcat cu mai mult de doi barbati la veata ei”.

Braileanul insista si asupra fizicului personal, marturisind ca a participat la un concurs de frumusete la el in sat, ”deki sunt un barbat bine”. Ceea ce ar trebui sa le convinga pe doritoarelor emotionate sa ii raspunda grabnic, cu atat mai mult cu cat respectivul nu s-a ferit sa posteze si fotografii sugestive, destinate a le impresiona pe femei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img