vineri, 19 aprilie, 2024

Anuntul ASTEPTAT de milioane de romani: Pensiile vor fi platite la timp si, chiar, majorate, spune ministrul Muncii

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, duminică seara, la România TV, că pensiile vor fi plătite la timp. Mai mult, spune demnitarul, acestea vor fi majorate, așa cum prevede legea.

"Pensiile se vor plăti la data stabilită. Am vorbit cu directorul Casei de Pensii, cu cel al Poștei Române. Nu au de ce să-și facă griji. Vă spun și că pensiile vor fi mărite, legea va fi respectată.

Pe de altă parte, la minister sunt mai multe scenarii, ele vor fi discutate în funcție de cum vor evolua lucrurile. Am primit mesaje de la pensionari care spun că plata pensiilor în avans nu ar fi bună pentru că ar da peste cap cheltuielile pe care le au. O astfel măsură ar putea fi luată doar dacă situația va fi una foarte grave.

Prioritatea 0 este că angajații își vor putea desfășura activitatea. pnetru angajați, se pot găsi soluții pentru desfășurarea activității la domiciliu. Soluția este dialogul între angajat și angajator. Important e să nu inchidem totul pentru că ne va fi foarte greu", a declarat Violeta Alexandru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img