sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Anuntul bomba facut de Liviu Dragnea: Saptamana viitoare voi mai deschide inca o valiza – LIVE TEXT

Distribuie:

Publicat:

In aceste momente, liderul PSD, Liviu Dragnea face o serie de declaratii. Cotidianul Buna Ziua Iasi transmite, in format LIVE TEXT, declaratiile facute de seful Camerei Deputatilor.

Iata cele mai importante declaratii

    Am vazut cu totii ca exista jurnalisti care fac dezvaluri bine documentate, cu privire la activitatea infractionala a domnului Klaus Iohannis, acestesa mor repede.
    Am decis sa le reiau eu. Pentru ca eu cred ca romanii au dreptul legitim de a afla ce a facut Klaus Iohannis.
    Ceea ce vedem la acest presedinte, care este un presedinte fake, este imaginea unui presedinte sustinut de statul paralel.
    Multi au spus ca este un lider de clar. Putem vorbi de 17 dosare penale a acestui om care vorbea de penalii care se afla in varsful statului.
    Spunea ca nu a fost niciodata urmarit penal. Minciuna. A fost urmarit penal.
    EL i-a mintit pe cetatenii romani. Juca rolul Alba ca Zapada, era posibilul penal ajuns in varful statului.
    As vrea sa vedem o stire. Sa vorbim despre minciunile lui Klaus Iohannis in legatura cu declaratiile de avere.
    In aceste momente se reda o inregistrare cu dezvaluirile facute de Liviu Dragnea, dezvaluiri in legaturile cu o banca din Romania si despre minciunile din declaratiile de avere.
    In mod real, familia Klaus Iohannis a primit real o suma mai mare  de 18 ori pentru inchirierea caselor decat declarase initial.
    Romania lucrului bine facut, asta ne spunea domnul Iohannis care nu si-a trecut in declaratia de avere sumele care erau platite pe inchiriere. Procurorii l-au cercetat, l-au protejat. Alte dosare au fost inchise
    O sa mai urmeze in perioada urmatoare lucruri despre acest presedinte fals si care a fost dovedit de instantele civile ca fiind vinovat.

Intrebare: Cine este statul paralel. SRI-ul condus de George Maior sau de Eduard Hellvin, DNA condus de Kovesi sau acesta de astazi

    Alta intrebare

Intrebare: Singura solutie, in cazul preluarii presedintiei este plecare guvernului

    Fiecare cu obsesiile lor.

Intrebare: Suntem pregatiti pentru preluarea presedintiei

    Suntem pregatiti. De doi ani s-a tot spus ca nu sunt bani de pensii, ca nu o sa ne incadram in deficit. Numai minciuni. Timpul si realitatea a dovedit ca ceea ce noi am spus s-a realizat. Asa se va intampla si acum. D.p.d.v al Guvernului, suntem pregatiti sa gestionam cu succes presedentia U.E. Ceea ce face Klaus Iohannis este inducerea la nivelul extern si intern a nepregatirii noastre de a conduce. Ceea ce face nu e normal.

Intrebare: Legat de domnul Tariceanu, cand credeti ca va fi votul? Cum vor vota parlamentarii PSD?

Astazi, Biroul Pemanent a trimis solicitarea. Eu nu sunt mama omida sa stiu. Senatorii PSD au personalitate. Se vor uita cu atentie la dosar si vor vota. Eu nu sunt senator, nu am acces la dosar.

Intrebare: Conditionati in vreun fel sustinerea lui Tariceanu in legatura cu votul PSD pentru inceperea urmaririi penale?

Ne cunoastem de prea mult timp si ma abtin sa dau un raspun. Imi pare rau de o asemenea intrebare

 

Declaratia lui Liviu Dragnea: "Azi este a doua zi de luni si este a doua valiza. Un localnic din Sibiu a zis ca a gasit-o in curte si a dat-o unui prieten, care a dat-o altui prieten si care prietenul acela cica a devenit martor sub acoperire. Acestea sunt niste stick-uri pe care o sa vi le oferim. Am vazut cu totii ca de foarte multe ori, desi exista unii jurnalisti care fac dezvaluiri bine documentate, cu privire la activitatea infractionala a domnului Iohannis, aceste stiri mor foarte repede. Foarte, foarte ciudat. Si am zis sa continui eu. Eu cred ca romanii au un drept legitim cine este cu adevarat acest personal. Ceea ce vedem la acest presedinte fake, adica fals, este un personaj de carton sustinut de statul paralel. Multi l-au descris ca un sef de clan, cu toate actiunile intreprinse. Putem vorbi despre 17 dosare penale. Acest domn care vorbea despre penali si despre penalii cocotati in varful statului. Pai dumnealui este penal, deci s-a cocotat in varful statului. In timp ce facea pe Alba ca Zapada si arata cu degetul era posibilul penal in varful statului",a mai spus Dragnea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img