joi, 25 aprilie, 2024

Anuntul de ultima ora a lui Catalin MOROSANU

Distribuie:

Publicat:

Catalin Morosanu anunta in urma cu ceva vreme ca s-ar putea retrage din activitatea sportiva din cauza sanatatii. El a suferit o depresie crunta din cauza problemelor pe care le-a intampinat anul acesta, motiv pentru care a si slabit.

Catalin Morosanu a fost diagnosticat cu hernie de cervicala dupa ce a suferit o accidentare grava in timpul unui meci de K1. Acum, dupa multe suferinte si interventii, luptatorul este gata sa revina pe ring. “Mi-am revenit, sunt puternic, ma antrenez. Cu totii o sa trecem prin asta. Daca se crede cineva de pe Pamantul asta invincibil, toti v-o luati. Mi-am luat-o, mi-am revenit, acum ma pregatesc tare de antrenamente. Vreau sa reprezint Romania in continuare, sa ii bat pe toti” a declarat Catalin Morosanu in emisiunea “Agentul VIP”.

El a dezvaluit ca anul acesta a suferit mai multe probleme de sanatate si chiar a trecut printr-o depresie severa cand  medicii i-au spus ca s-ar putea sa nu mai poata face niciodata sport de performanta. “Anul asta a fost un an naspa petru mine, am avut accidentarea, am hernie cervicala la C4, C5 de la sport. A fost foarte greu. Stii cum e, cand esti in voga, esti peste tot, te iubeste toata lumea, si la un moment dat esti la pamant, tu stii ce senzatie ai? Intrii in depresie, sa mor daca nu. Am fost si in depresie, am fost si suparat” a mai spus Catalin Morosanu.

Morosanu se antreneaza acum pentru urmatoarea lupta, programata pe 24 februarie, la Chicago.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img