joi, 28 martie, 2024

Anuntul facut in urma cu putin timp de meteorologi! Schimbari majore ale vremii

Distribuie:

Publicat:

Duminica (15 aprilie)

Vremea va fi predominant frumoasã si mult mai caldã decat in mod obisnuit in aceastã perioadã, in majoritatea zonelor tãrii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 grade pe litoral si in jur de 29 de grade, izolat in vest si centru, iar cele minime, in general, intre 4 si 14 grade. Cerul va fi variabil, cu innorãri indeosebi noaptea in vestul si sud-vestul teritoriului, unde izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtã duratã. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri in sudul Banatului si in zona de munte, dar trecãtor si la cote mai reduse si in regiunile extracarpatice. In zonele joase, indeosebi din est si sud-est, dimineata si noaptea, izolat vor fi conditii de ceatã.

Luni (16 aprilie)

Vremea va fi caldã pentru aceastã datã, chiar deosebit de caldã in regiunile intracarpatice si se va mentine in general frumoasã. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 27 de grade, mai coborate in zona litoralului, unde se vor situa intre 10 si 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general intre 3 si 13 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri in jumãtatea de vest, precum si in zona de munte, unde doar pe arii restranse vor fi ploi slabe de scurtã duratã. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri indeosebi ziua, in sudul Banatului, in Moldova si la munte. Dimineata si noaptea, in special in sud-estul tãrii, izolat va fi ceatã.

Marti (17 aprilie)

Vremea va fi caldã pentru aceastã datã in cea mai mare parte a tãrii. In cursul zilei cerul va fi variabil in regiunile estice si sud-estice, dar in rest va prezenta innorãri temporare si pe arii restranse vor fi ploi de scurtã duratã, posibil insotite de descãrcãri electrice. Seara si noaptea, nebulozitatea se va accentua in nordul, vestul si centrul tãrii, unde vor fi averse, insotite de descãrcãri electrice si intensificãri ale vantului, iar izolat cantitãtile de apã pot fi insemnate. Vor fi conditii de grindinã. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 26 de grade, mai coborate in zona litoralului, iar cele minime vor fi cuprinse intre 5 si 13 grade. In zonele joase, indeosebi din sud-est, dimineata si noaptea, izolat va fi ceatã.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img