joi, 18 aprilie, 2024

Anuntul pe care nimeni nu il astepta! Florin Salam se va muta in Romania! In ce tara se va stabili

Distribuie:

Publicat:

Florin Salam a luat o decizie radicala dupa ultimele incidente in care a fost implicat. Manelistul a decis sa plece din Romania. Florin Salam se va muta in SUA, sutin surse din anturajul acestuia pentru SpyNews: "Va imbina utilul cu placutul. Pleaca in vacanta, ca sa se relaxeze, dar va canta si la unele evenimente private, dincolo de Ocean. Considera ca trebuie sa ia o pauza in Romania. Va sta in SUA pana prin februarie-martie".

Recent, manelistul a postat pe pagina sa de socializare un comentariu referitor la incidentul din Italia, unde un "smecher" l-a pocnit, in timpul unui spectacol. "Ai stiut sa dai cu pumnul, / Acum eu o fac pe nebunul. (…) Va spun un secret: valoarea nu sta intr-un pumn, valoarea adevarata sta la cei cu cap. Si cu un bun simt. Lasat de la Dumnezeu. Fiecare mai greseste si trebuie iertat. Pe ce-l care iti vrea raul. Dar Dumnezeu da la fiecare dupa inima. Eu nu fac rau nimanui. Niciodata… Din contra, ajut cat pot si eu. Imi fac meseria, sa imi cresc copiii", a scris Florin Salam.

Betty Stoian i-a daruit lui Florin Salam un nepotel pe care pur si simplu il adora si il iubeste nespus de mult. Matthis Stefan a fost adus pe lume la data de 1 octombrie. Betty inca nu se casatorise cu iubitul ei, Catalin Visanescu, la momentul in care l-a nascut pe fiul lor, dar si-au pus in plan sa faca acest lucru dupa ce il vor crestina pe cel mic.

Tinerii parinti au stabilit initial ca botezul va avea loc in luna ianuarie a anului 2019, insa au decis ulterior sa il amane. Se pare ca motivul este chiar Florin Salam, care va fi plecat in America in acea perioada. Si pentru ca este foarte important ca manelistul sa participe la crestinarea primului nepot daruit de fiica lui, familia a decis ca evenimentul sa aiba loc in luna martie a anului viitor.

„Botezul vrem sa-l facem pe 9 martie. Tatal meu va trebui sa plece in America. Trebuia sa-l facem in ianuarie, acum, adica mai devreme, dar din pacate, asa s-a nimerit. Pleaca si nasii si tatal meu. Am zis sa-l facem in martie. Va fi si mai mare si ne va fi si mai usor. Vreau sa fim cu totii si sa ne simtim bine. Va fi o petrecere mare, 200 si ceva de invitati”, a spus Betty Stoian la o emisiune TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img