marți, 19 martie, 2024

Anuntul trist facut vineri dimineata: „Din pacate, Florin Busuioc…”

Distribuie:

Publicat:

Florin Busuioc a reusit sa scape cu viata din infarctul pe care l-a suferit in urma cu aproximtiv o saptamana. Din pacate, prezentatorul tv va fi dependent toata viata de un tratament destul de dur, care il va obliga sa renunte la tigari si alcool,  in caz contrar, risca un nou infarct.

”Busu va lua toata viata de acum inainte un medicament de coagularea sangelui destul de puternic. Acesta il va obliga sa renunte la tigari si la alcool. Insa, fara pastila asta minune, arterele ar fi afectate”, au declarat pentru Wowbiz.ro, surse apropiate.

Fumatul, principalul vinovat

Surse medicale sustin ca fumatul excesiv l-a adus pe Florin Busuioc in aceasta situatie. Cert este ca vedeta PRO TV este, intr-adevar, un fumator inrait.

Asa cum se poate observa, Florin Busuioc “suda” tigarile inainte sa sufere cele trei infarcte. Actorul era, pur si simplu, dependent de tutun. Viciu care, pana la urma, l-a adus pe patul de spital. Vedeta PRO TV nu se putea desparti, sub nicio forma, de tigari!

Florin Busuioc tragea cate un fum cu fiecare ocazie ivita, indiferent ca se afla in compania familiei, a prietenilor sau singur pe strada. Alaturi de televiziune si teatru, fumatul era una dintre pasiunile sale. Numarul imens de tigari savurate zilnic i-au provocat, in cele din urma, trei infarcte indragitului actor.

Medicii specialisti sustin, de altfel, ca riscul cel mai important al consumului de tutun se rasfrange asupra sistemului cardiovascular. Mai precis, fumatul este unul dintre cei mai importanti factori de declansare a infarctului miocardic (atacul de cord).

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img