joi, 28 martie, 2024

Apa speciala care trateaza tulburarile digestive

Distribuie:

Publicat:

Este un remediu inspirat dintr-unul din principiile homeopatiei. In aceasta ramura medicinii, se considera ca valoarea terapeutica a unei substante creste foarte mult atunci cand ea este "dinamizata", adica atunci cand este agitata mecanic. Vindeca tulburarile digestive si inapetenta. Leacul este incredibil de simplu: luati un vas cu capac, umpleti-l cu apa, dupa care il agitati de aproximativ 100 de ori. Imediat dupa aceea il puteti bea. Rezultatul: tulburarile de digestie si de apetit vor disparea imediat.

In homeopatie, se stie insa ca foarte mult conteaza cine face aceasta dinamizare a apei. Cele mai bune si mai cautate remedii homeopatice se spune ca se fac la anumite manastiri izolate (multe din ele situate in Alpii elvetieni), unde traiesc oameni de o mare puritate, care, efectiv, incarca in timpul dinamizarii aceste remedii cu o energie binefacatoare. Privind din aceasta perspectiva, putem spune ca formula apei dinamizate este: apa agitata mecanic + credinta si iubirea celui care realizeaza aceasta operatie. Cu o asemenea formula, ne dam seama ca aceasta apa are si niste indicatii pe masura.

Cele mai receptive la tratament sunt bolile produse pe fondul lipsei de vitalitate si al "golurilor" afectiv-emotionale: anorexia, incapacitatea de a asimila, digestia lenesa; apatia, astenia psihica, depresiile; tulburarile digestive aparute pe fondul tensiunilor psihice; lipsa de minerale; crizele de astm si de sufocare care apar pe fond de stres sau fara un motiv aparent; cosmarurile, somnul agitat (mai ales la copii); toate afectiunile grave in care pacientul se confrunta temporar cu slabirea vointei de a trai (simptom aparut frecvent in anumite faze ale cancerului, mai ales, dar nu numai).

Modul de obtinere a apei este descris mai sus. Este bine ca administrarea ei sa se faca regulat, cam la aceleasi ore din zi, cu jumatate de ora inainte de masa. Agitarea apei trebuie facuta cu putin inainte de a fi consumata, iar aceasta operatie va fi facuta cu mult entuziasm si participare afectiva, pentru a "incarca" intr-un mod corespunzator remediul. Curele cu apa dinamizata pot avea durate cuprinse intre o saptamana si trei luni, incontinuu. Pauza dintre cure este de 1-2 saptamani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img