joi, 25 aprilie, 2024

Aparitie neasteptata in direct la Kanal D! Ce a cautat “Carla’s Dreams” in emisiunea prezentata de Andreea Mantea

Distribuie:

Publicat:

Fanii emisiunii prezentata de Andreea Mantea la Kanal D au avut parte de o surpriza! La un moment dat, in platoul emisiunii si-a facut aparitia “Carla’s Dreams”! Nu, nu este vorba despre artistul de peste Prut, care a cucerit topurile muzicale romanesti impreuna cu colegii sai, ci de un concurent al show-ului, care si-a dorit sa nu isi dezvaluie identitatea.

Motivul aparitiei lui “Carla’s Dreams” in emisiunea prezentata de Andreea Mantea

Gata cu suspansul! In spatele lui “Carla’s Dreams”, care a fost prezent in cadrul editiei de azi de la “Te vreau langa mine”, s-a aflat un tanar pe care il cheama Mihaita. Concurentul a ales sa vina mascat asemenea indragitului cantaret Carla’s Dreams la paravanul emisiunii moderata de Andreea Mantea, pentru ca nu si-a dorit ca tanara cu care a discutat sa nu-i vada fata imediat.

In urma discutiilor purtate, cei doi au stabilit sa iasa la o intalnire, Mihaita promitandu-i Cosminei ca va renunta la machiaj. Dupa ce au plecat de la paravan, cei doi s-au asezat langa ceilalti concurenti ai emisiunii, iar unii dintre fanii emisiunii au fost extrem de incantati de ideea tanarului.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img