joi, 25 aprilie, 2024

Apel disperat al Oanei Lis! Este in grava pe patul de spital si are nevoie de sange

Distribuie:

Publicat:

Oana Lis a facut un apel disperat pe contul personal de socializare. A distribuit postarea unui bun prieten, a carui mama se afla internata in stare grava la spital si are mare nevoie de sange.

“Apel catre prietenii din Sibiu: as avea nevoie ca 1 sau maxim 2 persoane sa faca astazi sau cel tarziu maine la prima ora a diminetii o donatie de sange – musai grupa 0 – RH negativ. Detalii legate de destinatar si ce trebuie anuntat acolo in privat. E vorba de mama mea. Multumesc mult!”, este mesajul pe care l-a distribuit si Oana Lis.

A ajuns, la randul ei, la spital. “Am plans cateva ore!”

In urma cu doar cateva zile, Oana Lis s-a confruntat, la randul ei, cu probleme de sanatate si a ajuns de urgenta la spital! Vedeta nu se mai putea deplasa, in urma unui incident. Viorel, sotul vedetei, era extrem de ingrijorat. Blonda a ajuns pe mana medicilor si acum merge in carje.

Oana Lis a marturisit ca si-a intins ligamentele in timpul unor exercitii fizice, dar ca nu si-a dat seama. Doctorii au avertizat-o ca daca nu urmeaza tratamentul strict, poate ajunge la operatie.

„Nu sunt bine. Am avut o zi foarte grea, am plans cateva ore. Am facut niste exercitii, nu stiam ca mi-am intins ligamentul. Cand m-am dat jos din pat am crezut ca lesin de durere. Am fasceita plantara, am fost la spital. Trebuie sa stau 7 zile in casa. Da, acum suntem doi oameni care avem nevoie de ajutor. L-am terorizat pe Viorel, ne-am certat de doua ori azi. Eu am nevoie de ajutor si Viorel nu e obisnut. Ne-am certat din cauza asta.

Si eu acum sunt nervoasa, sincer, e foarte greu sa te simti rau, sa ai o durere asa tare. Cand suntem bine, nu ne dam seama cat de importanta e sabnatatea. Ma simt ca un leu in cusca acum ca trebuie sa stau in casa. Nu e ceva grav, dar daca nu o sa stau linistita, pot sa ajung si la operatie. Trebuie sa stau cuminte, asta e. Am si kilogramele pe care le am, nu sunt vreo balerina. E foarte greu sa ma deplasez, iti dai seama cat injur prin casa. Sapte zile o sa stau in casa. Sincer, lesin de durere. Iau si niste pastile”, declara Oana Lis la momentul respectiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img