joi, 25 aprilie, 2024

Apel DRAMATIC a unui SUPRAVIETUITOR din COLECTIV: “Voi vota cu o SINGURA mana! ” – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Mai multi supravietuitori din Colectiv fac un apel la romani sa iasa la vot la alegerile parlamentare de duminica, 11 decembrie. Intr-un video emotionant postat pe Facebook ei vorbesc despre ce li s-a intamplat si despre faptul ca schimbarea atat de mult dorita de oamenii care au iesit in strada in noiembrie 2015 nu s-a intamplat.

Tedy Ursuleanu : „Inainte de Colectiv nu mergeam la vot, ma pregateam sa emigrez, voiam un job, voiam drepturi, voiam niste reglementari exact cum se intampla in strainatate. Stiam ca la noi nu vor fi prea curand, insa acum sunt convinsa ca daca vom lua masuri impreuna se poate. Putem face si din Romania o tara exact asa cum ne-o dorim. Chiar daca situatia prin care am trecut m-a lasat cu o singura mana, mana dreapta, o voi folosi pentru a vota. Mergeti la vot!”

Alex: „Dupa Colectiv am inceput sa fiu altcineva. Schimbarea nu vine stand acasa, trebuie sa iesi afara, chiar daca e frig, pui o geaca mai groasa, te duci cu prietenii, pui o stampila si te rogi sa fie mai bine. Vine zapada, toata lumea se plange sa vina astia sa ne dea zapada. Nu, iei lopata si dai tu zapada daca nu vrei sa cazi sa iti rupi gatul”.
Vezi si: Noi audieri in dosarul Colectiv

Marian: „Din perspectiva noastra cel mai important este ca acest lkucru sa nu se mai intample”.

Sorin: „Eu nu vreau ca ce ni s-a intamplat noua sa ni se fi intamplat degeaba. Eu votez, voteaza si tu”.

Flavia: „Am primit o a doua sansa la viata. Am mai multa vointa de a avea o viata mai buna aici, pentru mine si pentru copiii si nepotii mei. Toti suntem de vina, pentru ca lasam lucrurile asa cum sunt. Votez pentru ca multi nu mai pot sa voteze”.

Catalin: „Pentru mine cateva secunde au fost diferenta intre viata si moarte. La alegeri, cateva voturi pot sa conteze enorm. Nu-i lasa pe altii sa aleaga pentru tine”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img