joi, 28 martie, 2024

APELATI 112 DACA VEDETI ACEASTA PERSOANA

Distribuie:

Publicat:

Un barbat, in varsta de 42 de ani, din municipiul Vaslui, a plecat de la domiciliu fara a mai reveni pana in prezent.

In ziua de 24.06.2016 am fost sesizati despre disparitia numitului Grigoras Radu, in varsta de 42 de ani, domiciliat in  municipiul Vaslui. In data de 21.06.2016 acesta a plecat in mod voluntar de la domiciliu.
      Din verificarile efectuate a rezultat faptul ca in aceasta perioada barbatul a fost internat la o unitate medicala din municipiul Buzau, iar ulterior la o unitate medicala din  municipiul Bucuresti de unde a plecat in mod voluntar.
   
    La momentul disparitiei, barbatul purta un tricou de culoare alba, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastra, iar in picioare purta pantofi sport de culoare alba.
    Semnalmente: inaltime – 1,75 m, greutate aproximativ 65-70 kg, par grizonat tuns scurt, ochi caprui, fata ovala, sprancene stufoase, poarta ochelari de vedere. Ca semn particular pe obrazul stang are o alunita de marimea unui bob de mazare.

    In prezent, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui desfasoara activitati specifice in vederea depistarii persoanei disparute.
    Daca ati vazut acest barbat sau aveti informatii despre el, anuntati cea mai apropiata unitate de politie sau apelati gratuit 112!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img