miercuri, 27 martie, 2024

Apelul facut de familia Iorgulescu! Ce s-a intamplat la Spitalul Elias, dupa ce Mario a fost internat: “Momentele grele prin care trece familia noastra, situatia dramatica a fiului nostru ne determina, insa, sa”

Distribuie:

Publicat:

Mario Iorgulescu este internat in stare grava, la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce a provocat un accident de circulatie, in urma caruia a murit un alt sofer de 24 de ani. Primele date arata ca fiul sefului LPF a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens.

Familia Iorgulescu a facut un apel in urma cu putin timp, in care roaga pe cei ce vor sa afle informatii despre starea de sanatate a fiului lor, sa nu mai insiste cu apeluri catre personalul medical. “Conducerea si personalul medical al spitalului Universitar de Urgenta Elias a dovedit in aceste zile si ore dramatice, in care timpul este crucial, o imensa responsabilitate si un devodament cu adevarat extraordinar.

Momentele grele prin care trece familia noastra, situatia dramatica a fiului nostru ne determina, insa, sa rugam reprezentantii mass-media, care vor sa afle informatii referitoare la starea lui de sanatate, sa nu mai insiste cu apeluri catre personalul medical. Este o rugaminte a noastra, a familiei, si catre conducerea spitalului de a pastra discretia in aceste ore atat de grele pentru noi toti. Cand vom avea date elocvente privind starea de sanatate a fiului nostru, noi, cei din familie, le vom comunica presei. Cu recunostinta, Gabriela si Gino Iorgulescu“, este mesajul transmis de parintii lui Mario Iorgulescu.
Victima lui Mario Iorgulescu si-a presimtit moartea

Soarta face ca in dimineata fatidica acesta se intorcea de la un priveghi, un eveniment nefericit la care nu si-ar fi dorit sa mearga, insa a acceptat intr-un final pentru ca familia sa nu se supere familia pe el.

Dany Vicol, victima care circula cu un Audi vechi, pe celalalt sens de mers, nu a mai avut nicio sansa. Tanarul a fost efectiv strivit in urma impactului. Soarta face ca acesta se intorcea, culmea, de la un priveghi, iar in spatele masinii lui se aflau alte rude care l-au insotit si au asistat socate la aceasta tragedie.

“Baiatul se intorcea de la o inmormantare. De obicei nu ii placeau astfel de evenimente, i-a spus sotiei ca nu voia sa mearga. L-au insotit mai multe rude din partea sotiei, care aveau legatura si cu decedatul. Ea trebuie sa mearga de fapt, dar nu a putut, deoarece a ramas acasa sa aiba grija de baietelul de patru luni. Nu a stat foarte mult acolo si a plecat, iar la cateva minute au plecat si rudele care il insotisera la priveghi, cu mai multe masini in spatele lui.

Dani locuieste in Chitila. Accidentul s-a produs la maxim un kilometru de casa lui. Facea sacrificii mari pentru cresterea celor doi copii, un baiat de patru luni cu actuala sotie si o fetita de sase ani din prima casatorie. Il ajutau foarte mult si parintii lui. Aproape in fiecare weekend se intalnea cu fiica lui la ei acasa. In ultima vreme lucra in strainatate, a fost in Anglia, iar recent se intorsese din Germania“, au declarat persoane apropiate lui Dany Vicol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img