vineri, 19 aprilie, 2024

Aproximativ 35.000 ţigarete de contrabandă descoperite la Albița -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa, împreună cu inspectori vamali, au descoperit aproximativ 35.000 ţigarete de provenienţă R. Moldova, pe care șoferul unui microbuz a încercat să le introducă ilegal în România ascunse în roata de rezervă și sub scutul mijlocului de transport pe care îl conducea.

În ziua de 14 decembrie, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, conducând un microbuz înmatriculat în R. Moldova,  Evghenii S., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 27 ani.

În baza unei informații deținute, polițiștii de frontieră au solicitat sprijinul inspectorilor vamali pentru efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră și inspectori vamali, a descoperit ascunse în roata de rezervă și sub scutul microbuzului, cantitatea de totală de 34.960 ţigarete, de diferite mărci, cu timbru de acciză R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 8.041 lei, sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 7.500 lei, precum și indisponibilizarea autovehiculului până la plata amenzii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img