vineri, 29 martie, 2024

Arata-mi ce desuuri porti, ca sa-ti spun cine esti. Ce spune culoarea lenjeriei intime despre o femeie

Distribuie:

Publicat:

Potrivit unui sondaj recent, aproape 80% dintre femeile intervievate au recunoscut ca achizitionarea lenjeriei intime este foarte importanta, pentru ca acest obiect vestimentar le confera incredere in sine, se simt mai puternice siseducatoare.

In schimb, nu orice femeie cunoaste semnificatia din spatele culorii lenjeriei intime. Iata cele mai frecvente 4 culori de lenjerie intima alese si trasaturile care definesc personalitatea femeii care le poarta:

Negrul – caracterizeaza o persoana practica, puternica, ambitioasa, cu tendinte in a-si ascunde emotiile si care obisnuieste sa fie seful intr-o relatie.

Albul – defineste naturaletea persoanei care il poarta, increderea, calmul, seriozitatea, afectiunea, sinceritatea si exprimarea clara a sentimentelor, precum si o anumita doza de timiditate in dormitor.

Rosul – denota caracteristicile unei femei pasionale, energice, care este de deplin constienta de sex-appeal-ul sau si face tot posibilul pentru a-si satisface partenerul, dar asteapta la randul ei acelasi tratament.

Uneori, poate deveni o persoana dramatica si ii place sa pozeze in victima, insa tocmai acesta este farmecul care atrage ca un magnet barbatii in mrejele sale.

Albastrul – apartine firilor romantice, care adora sa se indragosteasca. Sunt persoane cu un fin simt artistic si adora domeniul modei. De asemenea, albastrul caracterizeaza femeile independente, care isi doresc sa iasa in evidenta, sunt persoane atat jucause cat si foarte serioase in intimitate si adora sa se alinte dupa o partida de sex. (sursa: csid.ro)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img