marți, 19 martie, 2024

Are 60 de ani, este romanca si a colaborat deja cu case de moda renumite, cum ar fi Bvlgari sau Louis Vuitton. Cum arata modelul cunoscut la Paris – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Rodica Paléologue, cunoscuta si sub numele de Rodica von Buta, are 60 de ani si este manechin senior la Paris din 2013. 

Cu toate ca si-a inceput cariera de model tarziu, Rodica a colaborat deja cu case de moda renumite, cum ar fi Bulgari sau Louis Vuitton si, de asemenea, a aparut si intr-un scurt metraj alaturi de David Bowie. 

Manechinul vorbeste nu mai putin de noua limbi straine, printre care si greaca veche sau sanscrita, si se ocupa de 24 de ani de colectiile de carte in limba romana de la Biblioteca Nationala a Frantei, potrivit one.ro.

Rodica a fost mereu pasionata de moda si si-a gasit un stil vestimentar al el, care o reprezinta in totalitate. Indiferent de ocazie, isi alege o rochie fara maneci, nedecoltata, alba sau neagra, pe care o asorteaza cu diverse accesorii. Astfel, in functie de locul in care merge, isi pune fie un pulover cu nasturi – la birou sau cinema, o vesta – la sedinte si conferinte, un bolerou – la iesirile cu prietenii sau petreceri. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img