News Flash:

Arest de lux la VASLUI. Ginecoloaga spagara este arestata intr-un CONAC-FOTO

6 Decembrie 2015
2938 Vizualizari | 3 Comentarii
Doina Andrei, medicul vasluian care a transformat sectia de ginecologie a Spitalului Judetean Vaslui intr-un veritabil SRL, este arestata la domiciliu. Aceasta este acuzata de catre anchetatori pentru 25 de infractiuni  de luare de mita si patru infractiuni de fals intelectual, dar si o infractiune de sustragere de inscrisuri.

Cu ajutorul avocatilor, medicul ginecolog Doina Andrei, arestata la domiciliu, a solicitat schimbarea locului de executare a arestului deoarece aceasta si-ar fi vandut apartamentul din municipiul Vaslui, si este fortata de actualii proprietari sa paraseasca imobilul. Magistratii vasluieni au aprobat cererea doctoritei,  iar aceasta s-a mutat intr-un cartier de vile de la iesirea din municipiu. Practic, doctorita va avea la dispozitie un CONAC unde sa isi savarseasca arestul al domiciliu care va continua cel putin pana in data de 17 ianuarie 2017.

Medicul Doina Andrei este casatorita cu un functionar din cadrul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Vaslui, iar vila se regaseste pe ultima declaratia de avere a acestuia. Sotii Andrei au datorii de aproximativ 50.000 de euro in banci, dar si doua autoturisme de teren care si le-au achizitionat in anul 2011. Mare parte din credite, aproximativ 36.000 de euro, au fost imprumutati pana in perioada 2006 - 2008, perioada in care sotii Andrei au achizitionat terenul din Vaslui, unde si-au construit vila, dar si un teren in apropiere de Iasi, la Barnova.

nevoite sa scoata bani din buzunar pentru a se bucura de atentie si ingrijire medicala corespunzatoare. Pe langa Simona Botez si Doina Andrei, inculpat in dosar este si medicul Adrian Tanasescu, fata de care a fost luata numai masura controlului judiciar. Pe langa aceste infractiuni, anchetatorii  au mai scos la iveala si limbajul folosit injositor folosit de doctoritele spagare. Pacientele erau numite “vaci, scroafe sau proaste”, iar nou-nascutii erau catalogati drept fiind “draci”.

Reamintim ca cele doua doctorite (Simona Botez si Doina Andrei) au fost arestate la jumatatea lunii februarie, in urma unui flagrant al procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, in urma caruia, ginecologul Simona Botez a fost prinsa primind mita 1500 de lei de la un investigator sub acoperire, pentru a efectua o intrerupere de sarcina in conditii ilegale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Alina  | #3953
Navighezi zilnic 2-3 ore pe internet?De ce sa nu iti petreci acest timp cu folos, colaborand cu noi part-time sau full time, iti poti creste substantial veniturile lunare, plata este garantata prin contract legal de comision iar instruirea se face gratuit prin e-mail!Sunt necesare cunostinte minime de utilizare a calculatorului , de lucru cu documente word si pdf, rabdare, perseverenta si atentie la detalii. Pentru informatii trimite mesaj cu textul PROIECT la adresa de mail cmalina10@yahoo.com
Florica  | #3954
O super oferta de colaborare-parteneriat este acum vizualizata si de tine!
Cautam colaboratori, persoane serioase, dedicate si perseverente, care dispun de circa 2 ore libere pe zi pentru postarea de anunturi pe internet. Nu este necesara experienta. Oferim un curs rapid de instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Mai multe informatii puteti obtine la adresa de email: oportunitate.proiect@yahoo.com
Tina  | #3957
Selectam urgent dezvoltatori de proiect ce vizeaza piata americana de carti electronice
-Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
-NU este necesara niciun fel de experienta!
-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
-Programul de lucru este flexibil.
-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online.
-Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: katy_aghapi@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0715 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012264 (s)