vineri, 29 martie, 2024

Aroganta arogantelor la Steaua.Se ofera 3 milioane de euro pentru 5 fotbalisti ai Astrei

Distribuie:

Publicat:

Steaua încearca sa deturneze transferul lui Budescu spre Al Ahli. Gigi Becali, patronul campioanei, a dezvaluit ca se discuta despre achizitionarea a 5 jucatori din lotul liderului: pe lânga Budescu, Reghe ar putea sa îi aiba în lot din primavara pe De Amorim, Morais, Alibec si, surpriza, Enache. În urma cu doua zile, dupa victoria cu ACS Poli Timisoara, scor 3-1, Becali anunta transferurile lui Pintilii si Bourceanu, dar promitea alte 10 achizitii, câteva chiar saptamâna aceasta.
În ultimele ore pe ruta Bucuresti – Giurgiu s-au încins telefoanele, Steaua oferind 3 milioane de euro pentru cei mai buni jucatori ai lui Sumudica. Informatia a fost confirmata de patronul ros-albastrilor, care e sigur ca va ajunge la un numitor comun cu omologul de la Astra. Surprinde aparitia pe lista a lui Enache, despre ceilalti jucatori discutându-se si în trecutul recent. “Eu vad titlu la voi pe crawl ca Budescu se duce la arabi. Eu din ce stiu, cred ca vine la Steaua. Nu suntem în discutii doar cu Budescu, ci si cu alti fotbalisti de la Astra: De Amorim, Morais, Alibec si Enache”, a spus Becali, pentru Digi Sport. În vârsta de 25 de ani, Enache este un fotbalist de banda dreapta, care poate evolua atât ca fundas dreapta, cât si ca mijlocas sau aripa. A evoluat în 80 de partide pentru giurgiuveni, marcând 9 goluri.

Cotele de piata ale jucatorilor doriti de Steaua, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

Gabriel Enache – 2 milioane de euro
Junior Morais – 2,5 milioane de euro
Denis Alibec – 1,3 milioane de euro
Constantin Budescu – 2,5 milioane de euro
De Amorim – 1,7 milioane de euro

Intrat ulterior în direct la Fotbal Club, la Digi Sport 1, Becali a explicat în detaliu cum au decurs negocierile cu Astra.
“Domnul Niculae si-a pus ordine în gânduri si mi-a spus ca vrea sa încheie cu fotbalul. Si sotia lui mi-a zis ca, atunci când pierdea echipa, nu mai vorbea cu nimeni. Hai sa va spun cum am negociat: în vara am oferit 1,2 milioane pe Amorim si Alibec, ei mi-au cerut 1,4 milioane, dar pentru ca nu ne-am calificat nu i-am mai luat. Acum, am vorbit cu Buduru: i-am spus ca îi dau pe Budescu toti banii într-o singura transa, 1,1 milioane de euro. Am vorbit si cu jucatorul, cred ca ma înteleg cu el. Apoi, am vorbit de ceilalti: 1,2 milioane pentru pentru Alibec si De Amorim, 300.000 euro pentru Junior Morais. Am vorbit si cu doamna Niculae, a zis sa îl luam si pe Enache si sa le dau 3 milioane de euro. Acum sa vedem daca vin toti. S-ar putea ei sa astepte si alte oferte si sa dea fotbalistii la clubul care ofera mai mult. E normal, e afacere. Eu sunt dispus sa iau ce îmi ofera ei: mi-l dau doar pe Budescu, îl iau doar pe el, 1,1 milioane de euro. Astept acum ok-ul de la doamna Niculae. Eu sunt de acord sa iau orice jucator îmi ofera. Nu e niciun zvon, am negociat si cu Buduru si cu doamna Niculae”, a dezvaluit Becali.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img