marți, 19 martie, 2024

Aroganta crasa: Ramona Mocanu, protejata sefului CJ Vaslui, a lasat balta invitatii internationali pentru o clinica privata– FOTO

Distribuie:

Publicat:

Deoarece anul acesta se implinesc 150 de ani de la nasterea savantului Emil Racovita, joi, 1 noiembrie, la Muzeul “Stefan cel Mare” din municipiului Vaslui, a fost organizat un simpozion international in cinstea lui. Evenimentul se afla la a doua editie si organizatorul principal este chiar directoarea muzeului vasluian, Ramona Mocanu.

Evenimentul a fost un moment prielnic pentru Ramona Mocanu, directoarea Muzeului “Stefan cel Mare” pentru a premia pe ADA Elena Cazacu – ciocolatier din Bârlad, cat si pe Ionel Stefanica – directorul DGASPC Vaslui, cei doi amintiti mai sus nu au nicio legatura cu evenimentul organizat. Doar daca luam in considerare faptul ca cei doi sunt persoane apropiate Partidului Social Democrat. Imediat dupa ce a inmanat plachetele, directoarea Ramona Mocanu a invocat o chestiune de urgenta si a părăsit cadrul cu invitati de seama din România, cat si din strainatate. De fapt si de drept, soție de preot, Ramona Mocanu, a plecat in fuga mare sa asiste pret de 3 ore la deschiderea unei clinici private din municipiul Vaslui, ignorandu-si invitatii si propriul eveniment pe care il gazduia.

Ramona Mocanu, sotie de preot, trezorier la PSD si director la Muzeul Judetean. O doamna extrem de ocupata! Atat de ocupata incat nu are timp sa participe nici la actiunile pe care le organizeaza institutia domniei sale. La fel s-a intamplat si joi, 1 noiembrie, cand Ramona Mocanu nu a putut sta prea mult la actiunile organizate in memoria marelui Emil Racovita! Festinul organizat de o clinica medicala privata a fost mai important. In plus, avea un motiv bine intemeiat sa fie prezenta aici. La eveniment participa si Preasfintitul Ignatie. Sotul doamnei directoare este preotul de la Osesti. De cand a ajuns sefa la Muzeul Județean Vaslui , Ramona Mocanu a reusit sa isi ridice o casa intr-o zona de lux a Vasluiului. Acum nu mai vrea sa faca naveta la Osesti! Ar fi probabil o injoseala prea mare. Asa s-a gandit ca soțul domniei sale, preotul Geani Mocanu trebuie avansat si adus la o biserica din buricul Vasluiului. Dar ce sa vezi, omul s-a inscris la concursul organizat pentru ocuparea unui post la Parohia Sf Ioan. Nu a trecut de examen, iar acum il va sustine din nou! Coana preoteasa este nelipsita de la evenimentele la care participa mai marii Episcopiei! De ce oare?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img