sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Aroganta de Murgeni, a condus un autoturism fara permis si apoi a fugit de la locul accidentului

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din Murgeni, judetul Vaslui, a fost retinut de catre politistii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului .

Politistii din cadrul Serviciului Rutier au probat activitatea infractionala a unui barbat in varsta de 18 ani, banuit de comiterea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

In urma cercetarilor efectuate,  politistii vasluieni au stabilit faptul ca, in noaptea de 21/22 februarie a.c., barbatul,  desi nu poseda permis de conducere, a condus autoturism inmatriculat in judetul Vaslui, pe drumul national DN 26, intre localitatile Murgeni si Blagesti. Pe fondul lipsei de experienta in condus, a pierdut controlul directiei de deplasare si s-a rasturnat in afara partii carosabile.  In urma evenimentului rutier, a rezultat vatamarea corporala usoara a soferului si a celor doi pasageri, doi tineri in virsta de 17, respectiv 15 ani. Toti au abandonat autoturismul pe raza comunei Blagesti, judetul Vaslui, insa ulterior au fost identificati de organele de cercetare penala.

In ziua de 22 februarie, impotriva barbatului de 18 ani fost luata masura retinerii pe o perioada de 24 de ore, ulterior, fata de acesta fiind dispusa masrura preventiva a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetarile sunt continuate in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img