marți, 19 martie, 2024

Aroganta mamei Alinei Vidican! Ce gluma a facut pe seama lui Cristi Borcea dupa ce acesta a fost trimis la inchisoare

Distribuie:

Publicat:

Condamnarea lui Cristi Borcea a fost, printre altele, unul dintre subiectele cele mai discutate in Romania si, evident, motiv de discutii si in familia Alinei Vidican, fosta sotie a omului de afaceri.

Doar ca, daca cineva se astepta ca familia Alinei Vidican sa fie foarte empatica cu situatia in care se afla Cristi Borcea, se pare ca s-au inselat. Ba chiar mai mult, mama Alinei Vidican, Mariana, una dintre cele mai vocale sustinatoare ale structurilor anticoruptie de la noi din tara, si-a permis chiar si o aroganta.

Mai exact, pe contul de socializare al mamei Alinei Vidican, printre articolele pe care le distribuie si-a facut loc si unul care il priveste pe Cristi Borcea. Doar ca nu unul care sa relateze, cu exactitate, care este situatia de fapt a omului de afaceri, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru complicitate la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in forma continuata, la trei ani de inchisoare pentru asociere pentru savarsirea de infractiuni, la trei ani de interzicere a unor drepturi, precum si la confiscarea echivalentului in lei al sumei de 957.107 euro, ci un articol ironic cu privire la viata de familie a acestuia.

Mai exact, ea a distribuit un articol care sustinea, la modul ironic, ca gemenele lui Cristi Borcea vor purta numele penitenciarelor prin care acesta a trecut.

Alina Vidican si Cristi Borcea, divort cu probleme

In tot acest timp, spun sursele noastre, Alina Vidican se relaxeaza de minune in insoritul Miami, fosta sotie a lui Cristi Borcea profitand din plin de libertatea pe care o are acolo. Astfel, alaturi de cei doi copii ai ei si ai lui Cristi Borcea, Alina Vidican face indelungate sesiuni de shopping si de plaja, iar in restul timpului se ocupa indeaproape de afacerea pe care o are pe mana in Statele Unite ale Americii.

”Alina merge aproape zilnic la malul oceanului, alaturi de copii ei. Sta pe plaja, se joaca cu micutii, pare ca, in sfarsit, a scapat de depresia de dupa divort. Se simte bine, e fericita acolo si nimic nu pare sa ii mai umbreasca bucuria de a fi alaturi de micuti. Se ocupa, evident, si de afacere, stie ca este cea mai buna varianta de a face bani, nu se mai bazeaza foarte mult pe ajutorul pe care fostul ei sot i l-a tot dat. Oricum, e linistita, stioe ca daca are nevoie, poate apela la el, mai ales ca Borcea isi iubeste la nebunie copii”,  a spus sursa noastra.

Cristi Borcea si Alina Vidican au divortat, in luna noiembrie a anului 2016, punand capat unui mariaj de 5 ani. Separarea oficiala a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul actionar de la Dinamo era incarcerat si nu intr-un cabinet notarial, asa cum se astepta toata lumea. Divortul a fost semnat in prezenta avocatilor si, atat Cristi Borcea, cat si Alina Vidican au decis sa ramana in relatii amiabile, de dragul copiilor, timisoreanca primind o suma de bani semnificativa drept pensie alimentara, precum si afacerea din Miami.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img