sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Articole care invita la miscare, cu discounturi de pana la 30%, la Sport Vision, in Iulius Mall Iasi

Distribuie:

Publicat:

Sambata, pe 25 noiembrie 2017, la Iulius Mall Iasi esti rasfatat cu oferte ca de Black Friday. Daca iti place miscarea si este pasionat de sporturi, atunci vei avea un motiv in plus sa vii la cumparaturi. Asta pentru ca la Sport Vision vor fi oferte de pana la 30%.

Magazinul Sport Vision de la etajul 2 al Iulius Mall Iasi ofera o gama vasta de incaltaminte, imbracaminte, echipamente sportive si accesorii 100% originale. Sport Vision detine licenta pentru numeroase brand-uri in domeniu, printre care: Champion, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Umbro, Slezenger, Dunlop, Carrera, Karrimor. Totodata, este partener international cu brand-uri de top din lume, ca: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Collmar, Timberland si altele.

La capitolul incaltaminte, Sport Vision ofera optiuni diverse de pantofi sport, ghete si incaltari speciale pentru fotbal, fitness sau jogging. Sectiunea de imbracaminte este la fel de generoasa: jachete, hanorace, treninguri, pantaloni, tricouri si bluze.

Te asteptam sa beneficiezi de oferta Sport Vision de Black Friday! Afla ce alte promotii vor fi in magazinele Iulius Mall Iasi cu un click aici!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img