miercuri, 24 aprilie, 2024

Asa arata fiica lui Mihai Gadea in urma cu 10 ani, cand era mica. Intre timp, a crescut si s-a transformat intr-o adolescenta foarte frumoasa

Distribuie:

Publicat:

Fiica lui Mihai Gadea se afla la inceput de drum in lumea muzicii, insa, tanara a cucerit deja inimile multor romani cu vocea ei minunata. Recent, Karina Maisha a implinit 17 ani, iar tatal ei celebru i-a facut o urare emotionanta in public. Mesajul prezentatorului de la Antena 3 a fost insotit de o poza de album cu fata sa, iar internautii au remarcat imediat cat de mult s-a schimbat adolescenta si ce frumoasa este.

Fiica lui Mihai Gadea a implinit 17 ani! Karina Maisha a debutat deja in muzica

Karina Maisha si-a sarbatorit ziua de nastere in urma cu patru zile. Cu ocazia acestui eveniment important, Mihai Gadea a urcat pe Insta Story o fotografie de colectie cu ei doi, in timp ce stau imbratisati, iar pe imaginea a scris mesajul: “La multi ani, sufletul meu!!!!!!!! ”.

Fiica prezentatorului TV a debutat in duet cu o tanara de aceeasi varsta, Eva Sarah, piesa interpretata de cele doua numindu-se: “Voi astepta”. In 2016, Karina Maisha a filmat un videoclip la Poiana Brasov, interpretand piesa “Somewhere only we know”, a trupei Keane, relateaza VIVA. Succesul nu s-a lasat asteptat, fiica lui Mihai Gadea fiind laudata pentru interpretarea plina de sensibilitate. Cum feedback-urile de la fani sunt foarte bune, Maisha Karina a mai inregistrat doua coveruri – “Ordinary world” si “Somewhere only we know”, iar planurile ei nu se opresc aici.

Mihai Gadea (42) este casatorit cu Agatha Kundri (37). Sotia celebrului prezentator de la Antena 3 este de profesie sociolog si este pasionata de sport. Agatha Kundri practica triatlonul (inot, ciclism si atletism) si detine o gradinita cu program afterschool.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img