miercuri, 24 aprilie, 2024

Asa arata urnele la tragerea la sorti din UEFA Champions League. “Grupa mortii” pentru Inter

Distribuie:

Publicat:

UEFA Champions League se apropie cu pasi repezi de unul dintre cele mai asteptate momente ale sezonului: tragerea la sorti a grupelor, care va avea loc pe 30 august, la Monaco.

În acest moment se stiu toate echipele din prima urna: Real Madrid (detinatoarea trofeului), Atletico (câstigatoarea Europa League), Barcelona, Bayern Munchen, Manchester City, Juventus, PSG si Lokomotiv Moscova.

În urna a doua, se cunosc deja 7 dintre cele 8 echipe. Daca Benfica va trece de play-off-ul cu PAOK, echipa antrenata de Razvan Lucescu, atunci va ajunge în urna a doua (n.r. având un coeficient mai bun decât Liverpool). În caz contrar, acest loc va fi ocupat de formatia lui Jurgen Klopp.

Valencia sta si ea la mâna rezultatelor pentru a afla daca va face parte din urna a treia sau a patra. Spania va avea 4 echipe în grupele celei mai importante competitii continentale intercluburi (Real, Atletico, Barcelona si Valencia). La fel si Anglia (Man. City, Man. United, Tottenham si Liverpool), Germania (Bayern Munchen, Dortmund, Schalke si Hoffenheim) si Italia (Juventus, Napoli, Roma si Inter).

Inter va face parte din urna a patra si, automat, elevii lui Spalletti vor avea parte de "Grupa mortii". Fara prezenta în Europa în 4 din ultimele 5 sezoane, Inter s-a vazut retrogradata în ultima urna valorica la tragerea la sorti, astfel ca va avea parte de adversari extrem de puternici.
Meciurile din play-off-ul UEFA Champions League (21/22 si 28/29 august)

Champions Route:

Steaua Rosie Belgrad – Salzburg
BATE Borisov – PSV Eindhoven
Young Boys – Dinamo Zagreb
Vidi – AEK Atena
League Route:
Benfica – PAOK
Ajax – Dinamo Kiev

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img