vineri, 29 martie, 2024

Asezamant Social inaugurat la Falciu de catre Episcopia Husilor

Distribuie:

Publicat:

Miercuri, 21 noiembrie, la ora 15.00, Asociatia „Filantropia Ortodoxa Husi” va inaugura Asezamantul Social „Sfantul Ierarh Nicolae” din localitatea Falciu, judetul Vaslui. Evenimentul se va bucura de prezenta Parintelui Episcop Ignatie al Husilor, care va oficia slujba de binecuvantare, inconjurat de un sobor de preoti.

La acest eveniment, de o importanta deosebita pentru viata sociala din aceasta localitate, a confirmat prezenta domnul Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean Vaslui, primarul comunei Falciu, domnul Neculai Moraru, precum si alti invitati.

„Asezamantul Social „Sfantul Ierarh Nicolae” din localitatea Falciu va dispune de doua module de asistenta sociala cu 50 de beneficiari, un Centru de zi pentru 25 de copii si un Serviciu de ingrijire la domiciliu pentru 25 de persoane varstnice” a declarat parintele Vladimir Beregoi, consilierul economic si social al Episcopiei Husilor, presedinte al Asociatiei „Filantropia Ortodoxa Husi”.

Asezamantul Social „Sfantul Ierarh Nicolae” – Falciu, parte integranta a Asociatiei „Filantropia Ortodoxa Husi”, este înfiinţat cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, şi va funcţiona în parteneriat cu Consiliul Local Fălciu, cel care a pus la dispoziţie spaţiul în care se vor desfăşura activităţile, şi Consiliul Judeţean Vaslui prin DGASPC Vaslui.

Acest Aşezământ este primul din cele 4 Aşezăminte sociale pe care Asociaţia” Filantropia Ortodoxă Huşi” le va inaugura în perioada imediat următoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img