marți, 23 aprilie, 2024

Asistenta batuta cu salbaticie in fata Spitalului Judetean din Timisoara – Agresorii, o familie de romi

Distribuie:

Publicat:

Scene incredibile în fața Spitalului Județean din Timișoara, duminică seara. O asistentă a fost bătută cu sălbăticie de un grup de romi. Poliția a fost chemată la fața locului însă nu a reușit să îi prindă pe agresori.

Din primele informații, asistenta medicală venea de acasă cu mașina, iar în fața Spitalului Județean din Timișoara un copil de etnie romă i-a sărit în fața mașinii. Femeia a reușit să evite accidentul și s-a dat jos pentru a se asigura că micuțul este bine. În momentul următor, rudele copilului au tăbărât pe ea și au lovit-o cu pumnii în față, au tras-o de păr și au trântit-o pe jos. Potrivit surselor noastre, femeia abia a reușit să scape din mâinile agresorilor și a ajuns în grija colegilor ei de la Unitatea de Primiri Urgențe. Condiția ei este stabilă, însă ea se află în stare de șoc și s-ar putea să aibă nevoie și de intervenție chirurgicală la Clinica de Maxilo-Faciale, scrie tion,ro.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au precizat pentru ȘTIRIPESURSE.ro că momentan agresorii nu au fost prinși, însă că în acest sens se fac verificări.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img