joi, 28 martie, 2024

ASS FC Vaslui invinge campioana judeteana, FC Garceni

Distribuie:

Publicat:

La lumina reflectoarelor, ASS FC Vaslui si FC Garceni au oferit un spectacol fotbalistic de calitate, la care au asistat 300 de spectatori.

Prima repriza a inceput foarte prost pentru campioana judeteana, care s-a trezit condusa dupa numai cinci minute de joc. Alexandru Badit profita de neatentia aparatorilor adversi si centreaza in fata portii, unde Ionut Cezar se inalta si marcheaza pentru 1-0.

Capitanul oaspetilor, Cristi Soldan, le cere colegilor mai multa atentie, iar pentru cateva minute, jocul se muta la poarta lui Sebastian Badit, care are mult de munca, reusind sa opreasca tavalugul Garceniului in trei situatii clare de gol, inclusiv in postura de unu la unu.

Replica vasluienilor nu se lasa asteptata, iar Morosan si Cosovat trec pe langa golul doi.

Partea a doua este mult mai echilibrata, jocul fiind mai mult de posesie, fara ca ocazii clare de gol. Abia pe final de joc, suporterii ”explodeaza” la golul lui Morosan, din penalty (min.77).

Minutele de prelungire aduc si golul trei, acelasi Morosan punctand pentru o victorie mai mult decat confortabila. La ultimul atac al vasluienilor, Solomon putea marca pentru 4-0, insa a trimis milimetric pe langa poarta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img