marți, 19 martie, 2024

Asta schimbă tot! Ce poze au găsit polițiștii în telefonul Danielei Crudu, imediat după ce a fost bătută de iubitul croat

Distribuie:

Publicat:

Apar noi detalii șocante în spațiul public, după ce Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de către iubitul său croat, Seco Dubravko. Se pare că bărbatul ar fi încercat să-i ducă de nas pe anchetatori, iar ceea ce s-a descoperit în telefonul mobil al fostei asistente tv întrece orice imaginație.

Iubitul Danielei Crudu, Seco Dubravko ar fi încercat să-i ducă de nas pe oamenii legii. Totul s-a petrecut chiar în noaptea în care bărbatul a bătut-o fără milă pe vedetă, până a băgat-o în spital. Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, croatul a lovit-o de mai multe ori pe brunetă, după care i-a confiscat și telefonul. Toate aceste detalii le-a oferit chiar Daniela Crudu, anchetatorilor, imediat după episodul șocant prin care a trecut.

Scenele au fost desprinse, parcă, din filme horror. Daniela Crudu a fost găsită plină de sânge în fața blocului, iar mai apoi a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Sursa citată menționează că în tot acest timp, iubitul bătăuș al vedetei a încercat să-i ducă de nas pe anchetatori. Seco Dubravko i-a confiscat telefonul Danielei Crudu, iar în momentul în care unul dintre polițiști a apelat pe numărul acesteia, croatul i-a răspuns fără niciun fel de problemă.

Atunci când oamenii legii i-au cerut lui Dubravko să predea telefonul Danielei Crudu, bărbatul a mărturisit că nu poate să facă acest lucru. Motivul? În telefonul fostei asistente de televiziune s-ar fi aflat, potrivit spuselor bătăușului, imagini cu caracter intim. De parcă nu ar fi fost suficient, Seco Dubravko a refuzat să plece alături de anchetatori și le-a spus că va reveni însoțit de avocatul său. Desigur, acest lucru nu s-a întâmplat!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img