vineri, 26 aprilie, 2024

Asta schimba tot! Ce s-a intamplat, de fapt, cu Razvan Ciobanu. Concluzii dureroase din ancheta

Distribuie:

Publicat:

Designerul Razvan Ciobanu a murit, in a doua zi de Paste, intr-un teribil accident de circulatie, la intrarea in Sacele. Venea de la Mamaia, iar ultimele informatii aparute in urma anchetei sunt cu adevarat socante. Situatia sa financiara precara a facut ca multi dintre cunoscuti sa il ocoleasca.

In dimineata zilei de 29 aprilie – la ora 7.15 – un localnic din Sacele, care venise sa hraneasca animalele de la ferma, a sesizat politia despre producerea unui accident mortal, un barbat fiind gasit decedat in afara unui autoturism de lux, proptit intr-un copac. Vestea ca Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de circulatie i-a surprins pe toti prietenii si cunoscutii acestuia, iar opinia publica a dorit sa afle cat mai multe detalii despre viata lui si, mai ales, despre intervalul de timp anterior accidentului.

In ziua de 27 aprilie, Razvan Ciobanu a fost la Festivalul de muzica electronica Sunwaves. Nu era singur, ci insotit de Iulian Cercel, un prieten de-al sau care prefera, conform evz.ro, sa fie prezent pe langa persoane ”influente”.

„Ciobanu avea buzunarele goale, doar cativa banuti si o cheie de masina”, au spus niste politisti, care se aflau in patrulare prin zona.

In prima zi de Paste, acelasi Iulian Cercel l-a invitat pe Razvan Ciobanu la masa, alaturi de alt prieten, numai ca acesta nu a ajuns, chiar daca solicitase un taxi, folosind aplicatia de pe telefonul mobil.

Nu avea telefonul platit

„In data de 28 aprilie, in jurul orei 21.20, Razvan Ciobanu a solicitat un taxi prin aplicatia (…), insa telefonic nu a indicat o locatie corecta, ulterior renuntand la comanda”, au aflat anchetatorii. Iar constatarea care i-a uimit pana si pe politisti este ca „Razvan Ciobanu, neavand telefonul platit, se cupla pe internet, cauta zonele care aveau wireless si comunica prin whatsapp”, iar pe toata perioada cat a fost la Mamaia, nu a avut cazare asigurata.

Din nefericire, situatia financiara a lui Razvan Ciobanu era, pur si simplu, dezastruoasa, astfel incat unii dintre prietenii sai il ocoleau tocmai pentru ca acesta sa nu le ceara bani. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img