joi, 25 aprilie, 2024

Astazi este Miercurea Mare. Ce este bine sa faci in aceasta zi

Distribuie:

Publicat:

Astazi se savarseste Taina Sfantului Maslu, amintind de ungerea lui Iisus Hristos cu mir in locuinta lui Simeon Leprosul din Betania. Un alt lucru mare s-a intamplat in aceasta zi. Iisus a fost vandut pe 30 de arginti.

Miercurea Mare a fost petrecuta de Mantuitorul cu prietenii sai. O femeie din casa lui Lazar Il unge cu mir din nard si Mantuitorul ii iarta pacatele femeii. Vazand aceasta uncenicii s-au infuriat si au zis: De ce risipa aceasta? Caci mirul acesta se putea vinde scump, iar banii sa se dea celor saraci. Iuda, ucenic al lui Iisus, vazand cele petrecute i se intuneca privirea de furiese si decide sa il vanda arhiereilor pe numai 30 de arginti. In aceasta zi de miercuri s-au facut primele planuri pentru prinderea si uciderea Lui Iisus.
Ce este bine sa faci in aceasta zi

Potrivit a1.ro, in Miercurea Mare poti face treburile casnice pentru pregatirile de Paste. De asemenea, este bine sa te impaci cu oamenii cu care nu ai avut o relatie tocmai buna in ultima perioada. Cel mai indicat lucru pe care poti sa il faci astazi este sa spui rugaciuni. Nu este bine sa te enervezi sau sa arunci vorbe necurate in aceasta zi si nici sa te superi pe ceilalti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img