miercuri, 27 martie, 2024

Astra Giurgiu -Steaua Bucuresti,scor 1-0

Distribuie:

Publicat:

Astra Giurgiu a castigat in fata Stelei Bucuresti, scor 1-0, in ultima secunda a ultimei partide de duminica din Liga 1, etapa cu numarul 19, stagiunea 2015/2016.

Singurul gol a fost reusit de Valerica Gaman, in minutul 95 de prelungire, practic la ultima faza a jocului.

Steaua a inceput mai bine jocul, cu multa dorinta si mult pressing la mijlocul terenului asupra baietilor lui Sumudica.

Ocaziile insa mari de gol au lipsit, pana in minutul 27 cel putin, cand Adi Popa, singur-singurel cu Silviu Lung, a sutat foarte slab, in picioarele portarului advers.

Un minut mai tarziu, Chipciu se accidenta singur dupa ce suta in pamant si avea loc o recidiva a unei accidentari mai vechi, care il facuse pe fostul brasovean sa stea mai multe etape in afara gazonului si in trecut.

A intrat Tade, insa ocaziile au ramas totusi departe de poarta lui Lung.

Sa mai spunem ca Astra a cerut un penalti pentru o interventie a lui Varela la Enache in prima parte a reprizei.

Nici dupa pauza nu am avut foarte mult spectacol, Astra cerand inca o data un penalti, pe final, cand Budescu a avut un usor contact cu Nita, in plin careu.

In rest..Stanciu a incercat de mai multe ori poarta de la distanta, dar nu a avut succes. Acelasi Stanciu puncta totusi cea mai mare sansa a campionilor in partea secunda, in minutul 88, cand sutul sau de la marginea careului era scos cu greu in corner.

La ultima a faza a jocului insa, cand toata lumea vedea un egal ca cel mai sigur rezultat, Astra a dat lovitura la Pitesti. Valerica Gaman a reluat decisiv cu capul in minutul 95, dupa un corner, practic nederanjat de nimeni si a parafat o victorie fabuloasa a baietilor lui Sumudica.

Astra are acum 40 de puncte, 10 mai multe ca Steaua, care ramane pe 4, la egalitate cu Dinamo.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img