vineri, 19 aprilie, 2024

Atac DUR la adresa Ecaterinei Andronescu: ‘Nu este cu nimic mai bună decat Liviu Dragnea. Il contestă doar fiindcă e trasă pe linie moartă în PSD’

Distribuie:

Publicat:

Europarlamentarul Siegfried Mureșan susține, pe Facebook, referitor la conflictul dintre Ecaterina Andronescu și Liviu Dragnea, că fostul ministru nu este cu nimic mai bun comparativ cu liderul PSD, menționând că îl contestă pe Dragnea doar pentru că a fost trasă pe linie moartă de partid.

"Ecaterina Andronescu a distrus învățământul românesc. Datorită ei copiii noștri vor avea mai putine șanse în viață. Nu a făcut-o cu tunuri de apă și cu gaze lacrimogene, dar a făcut-o cu sânge rece, zi de zi, timp de 20 de ani. Pentru asta nu merită niciun pic de susținere în conflictul cu Dragnea. E treaba lor. (..) Ecaterina Andronescu nu este cu nimic mai bună decât Liviu Dragnea. De 20 de ani au luptat umăr la umăr pentru o Românie mai slabă. Acum îl contestă, doar fiindcă e trasă pe linie moartă în PSD, nu fiindcă vrea ceva mai bun pentru români.Dacă e să atace statul de drept o vor face în cor. De aceea spun: nu credeți în Andronescu, nu credeți în pesediști!", a scris europarlamentarul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img