marți, 19 martie, 2024

Atac dur la adresa premierului: “Mihai Tudose joaca in filmul lui Iohannis”

Distribuie:

Publicat:

Social-democratii se revolta dupa ce presedintele Klaus Iohannis a afisat o sustinere fata de premierul Mihai Tudose in scandalul din PSD. Deputatul PSDLiviu Plesoianu, sustine pe pagina sa de Facebook ca  e deranjat de faptul ca prim-ministrul a discutat cu Iohannis despre planurile sale, inainte de a discuta in cadrul partidului. Fapt ce l-a facut sa afirme transant: “Tudose joaca in filmul lui Iohannis”. Cat despre declaratiile sefului statului vizavi de ministrii care au probleme in justitie, Plesoianu a lansat un atac dur: “Mai, DEZASTRU NATIONAL, prezumtia de nevinovatie e in CONSTITUTIA ROMANIEI“.
“Sa analizam afirmatiile lui Iohannis de acum cateva minute:
1. “M-ati intrebat de remaniere. Cred ca premierul e de buna credinta si doreste o echipa performanta.”

Alaturi de odele pe care propaganda Noii Securitati i le aduce BRUSC lui TUDOSE, ce ai spus acum e DOVADA cea mai clara ca Tudose joaca in filmul tau!
2. “Inteleg ca domnia sa va face un test total astazi, putin mai tarziu.”

DA, va face testul total asupra caruia ati convenit! Daca nu s-a putut sa-i pacaliti pe romani la alegeri, le furati acum VOTUL! Misiunea pe care i-ati trasat-o lui TUDOSE e simpla: fie da jos “PENALII” si transforma PSD in USR 2, in “Partidul MEU”, fie isi da demisia si incerci tu iar sa-ti pui “Guvernul TAU”! E limpede pentru orice om cu minte in cap!

In acest moment, important e sa nu devina PSD “Partidul TAU”! O spun raspicat!

3. “Eu am discutat cu premierul si mi-a prezentat optiunile domniei sale, dar aceste lucruri nu le voi anunta eu. E treaba altora.”

E minunat ca a discutat premierul PSD cu tine inainte sa discute cu PSD. Lucrurile, sper, sunt clare acum pentru toata lumea! Tudose e omul tau in PSD!
4. “Daca si acest Guvern ar cadea, atunci cu siguranta ar trebui sa imi pun intrebarea la modul extrem de serios daca PSD mai are capacitatea sa guverneze. Deocamdata nu suntem in aceasta situatie.”

EXACT ce spuneam: devine PSD “Partidul MEU” daca cedeaza la mizeria cu “PENALII” sau incerci tu iarasi sa confectionezi “Guvernul MEU”, cum ai mai facut-o speculand ORIBIL o tragedie!

Repet pentru persoanele rationale din CEx: ESENTIAL e la acest moment sa nu devina PSD “Partidul MEU”! Nu picati in CAPCANA lui Iohannis!
5. “In ceea ce priveste persoanele cu probleme penale, aceste persoane nu au ce cauta in functiile statului. In politica nu exista prezumtia de nevinovatie asa cum exista in justitie.”

Mai, DEZASTRU NATIONAL, prezumtia de nevinovatie e in CONSTITUTIA ROMANIEI”, la respectarea careia cica ar trebui sa VEGHEZI tu! Esti o RUSINE pentru aceasta tara si pentru acest popor!

Constitutia Romaniei, Art. 23, (11): Pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti de condamnare, persoana este considerata nevinovata.”, a scris Liviu Plesoianu pe pagina sa de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img