vineri, 26 aprilie, 2024

Atacantul camerunez Lewis Enoh va ajunge la Politehnica Iasi

Distribuie:

Publicat:

Asteptat de cateva saptamani la Iasi, atacantul camerunez Lewis Enoh va ajunge, in sfarsit, la Poli Iasi. Oficialii clubului moldovean au anuntat ca varful lui Lokeren va ajunge in Copou in cursul zilei de miercuri, cand va semna si contractul cu clubul.

„Avem biletele de avion luate pentru Enoh, jucatorul lui Lokeren va ajunge miercuri la Iasi”, a declarat presedintele Adrian Ambrosie.

In varsta de 25 de ani, atacantul camerunez Lewis Mbah Enoh a evoluat in cariera la formatiile Sourense, Sporting Lisabona B, Leixoes si Lokeren.

In cazul in care nu va ajunge la un acord cu Enoh, Poli Iasi il va aduce pe atacantul Derick Ogbu Chuka, un varf care a evoluat in trecut si la CFR Cluj, echipa pentru care a marcat sase goluri.

Cece Frank Pepe nu vrea sa se antreneze

Venit in Copou pe filiera Tibor Selymes, stoperul francez Cece Frank Pepe nu vrea sa se antreneze sub comanda lui Flavius Stoican. Acesta pune conditii si spune ca nu vrea sa dea probe de joc, decat dupa ce semneaza un contract cu clubul iesean. Cum tehnicianul a anuntat raspicat, saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu mai vrea jucatori in echipa fara sa-i testeze la antrenament, se pare ca fundasul central francez va parasi Copoul.

„Niciun jucator nu va mai semna, decat dupa ce il voi vedea la antrenamente. Daca va da randament, il vom pastra, daca nu, vom renunta la el”, a spus Stoican.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img