vineri, 19 aprilie, 2024

Atacantul Gareth Bale a marcat primul gol pentru Real Madrid, in amicalul cu Arsenal

Distribuie:

Publicat:

Fotbalistul Gareth Bale (30 de ani) a înscris, miercuri, primul gol pentru Real Madrid, în meciul amical împotriva lui Arsenal, încheiat cu scorul de 3-2 după loviturile de departajare, în favoarea echipei condusă de Zinedine Zidane, anunță MEDIAFAX.

După ce tehnicianul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, l-a acuzat pe Gareth Bale că nu a vrut să joace în meciul cu Bayern Munchen și a declarat că ar fi mai bine pentru toată lumea dacă jucătorul ar pleca de la echipă, galezul a intrat pe teren în a doua repriză a partidei amicale cu Arsenal.

În prima repriză a amicalului, Arsenal a condus cu scorul de 2-0, după ce atacantul Alexandre Lacazette a marcat, din penalty, în minutul 10, iar Pierre Emerick Aubameyang a înscris în minutul 24.

În a doua repriză, meciul s-a întors în favoarea ”galacticilor”, Gareth Bale marcând în minutul 56, iar Marco Asensio, 3 minute mai târziu.

Ajunsă la loviturile de departajare, partida a fost câștigată de Real Madrid, deși Gareth Bale a ratat primul penalty pentru ”galactici”.

Real Madrid va juca următorul amical împotriva lui Atletico Madrid, sâmbătă, 27 iulie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img