vineri, 29 martie, 2024

Atentie, CFR CLUJ! Malmo, neînvinsa în ultimele 7 meciuri oficiale! Pentru suedezi urmeaza duelul cu ardelenii

Distribuie:

Publicat:

Malmo, campioana Suediei, a obtinut o victorie importanta, 2-1 în deplasarea de la Orebro, înaintea meciului cu CFR Cluj din al al doilea tur preliminar al Champions League.

Prima mansa a acestei confruntari va avea loc marti, 24 iulie, de la ora 19:00, la Digi Sport 1, pe stadionul din Gruia. În replica, campioana României, pregatita din acest sezon de Edi Iordanescu, a început noul sezon de Liga 1 cu o neasteptata remiza acasa, scor 1-1, cu FC Botosani.

Adversara campioanei României pare a-si fi revenit, dupa ce la jumatatea lunii iunie ocupa locul 10 în campionat. Practic, suedezii au acum sapte meciuri fara înfrângere, pentru ca doua dintre acestea, 3-0 în deplasare si 2-0 pe teren propriu, sunt din primul tur preliminar al Champions League, în fata kosovarilor de la Drita. În ultimul meci de campionat, Carlos Strandberg a fost autorul unei duble, în minutele 49 si 73. De altfel, atacantul suedez are sapte goluri marcate în ultimele sase meciuri, dintre care doua pentru nationala U21.

Antrenorul lui Malmo, Uwe Rossler, care a lipsit de la acest meci, a folosit urmatoarea formula: Dahlin – Vindheim, Brorsson, Nielsen, Safari – Christiansen, Lewicki, Bachirou, Rieks – Traustason, Strandberg. Bachirou, Lewicki si Nielsen au fost înlocuiti în repriza secunda cu Samuel Adrian, Antonsson si Bengtsson.

Pentru meciul cu CFR Cluj, partida transmisa de Digi Sport 1 marti, 24 iulie, de la ora 19:00, vor reveni în lot vedeta Markus Rosenberg si Eric Larson. Mai mult, lotul s-a întarit puternic prin cele trei achizitii, facute în ultimele zile: Christiansen, Antonsson si Romain Gall, toti acestia fiind eligibili pentru duelul din Gruia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img