vineri, 19 aprilie, 2024

Atentie, huseni, unde va petreceti Revelionul. Nu toate localurile detin autorizatiile necesare

Distribuie:

Publicat:

Husenii trebuie sa dea dovada de intelepciune atunci cand aleg o locatie pentru a-si petrece seara dintre ani. La nivelul municipiul Husi, patronii se intrec in oferta, insa nu toti detin avizul sau autorizatia de securitate in caz de incendiu, eliberat de autoritatile competente. Un husean responsabil ar trebui sa solicite patronilor locatiei unde s-a hotarat sa sarbatoreasca in noaptea de Revelion dovada ca au obtinut avizele necesare.

Unitatile care pot gazdui un asemenea eveniment in Husi sunt:Salon Omnia; Salon Regal; Salon Mariuca; Restaurant Empire; Pensiunea Dobrina; Restaurant “Podgoriile Husilor” ; Salon Imperial,Hotel Cantemir.

Cotidianul Buna Ziua Vaslui a depus o cerere catre ISU VASLUI, inregistrata cu numarul 740 609, prin care solicita autoritatilor vasluiene sa ii comunice numarul restaurantelor cu o capacitate mare din municipiul Husi, care detin avizul sau autorizatia de securitate in caz de incendiu.

“In perioada 8.11.2015 – 15.12.2015, in zona municipiului Husi au fost efectuate 7 controale la unitati publice de alimentatie publica, avand ca destinatii baruri, cluburi, discoteci si restaurante, in urma carora s-a constatat ca 2 functionau detinand autorizatie de securitate la incendiu, iar 6 functionau fara a detine autorizatie de securitate la incendiu. Printre unitatile controlate de catre personalul specializat din cadrul Inspectiei de prevenire in perioada de mai sus mentionata, se regasesc si unele locatii indicate de catre dumneavoastra. Reamintim, prevederile legale conform carora Avizul si autorizatia de securitate la incendiu se emit pe baza cererii adresate de proprietarul sau beneficiarul cladirii sau spatiului amenajat dupa verificarea documentatiilor tehnice de proiectare si executie, anexate la solicitare, precum si verificarea in teren a indeplinirii masurilor stabilite in ceea ce priveste securitatea la incendiu.”, a declarat pentru BUNA ZIUA VASLUI, Ionel ROSU

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img