vineri, 26 aprilie, 2024

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE Un TIR a spulberat, pe trecerea de pietoni, o femeie si un copil

Distribuie:

Publicat:

Un copil de șase ani a murit, iar o femeie de 30 de ani, mătușa sa, a fost rănită grav, joi seara, după ce au fost loviți de un TIR pe o trecere de pietoni din localitatea Lipova, județul Arad, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, un TIR condus de un bărbat de 39 de ani, din București, a accidentat o femeie de 3o de ani și un copil de șase ani, ambii din Lipova, care erau angajați în traversarea DN7 pe trecerea de pietoni.

„Astăzi, în jurul orei 19.27, un bărbat de 39 ani, din București, a condus o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă pe DN 7, pe sensul de mers Arad-Deva, iar la km. 512+650 m., a surprins și accidentat o femeie de 30 de ani, din Mâsca și un copil de 6 ani, din Șiria, care erau angajați în traversarea DN 7 pe trecerea de pietoni. Accidentul de circulație s-a soldat cu decesul minorului de 6 ani și rănirea gravă a femeii de 30 ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat agent de poliție Claudia Iuga.

În urma impactului, copilul a murit, iar femeia a fost transportată în stare gravă la spital.

La ora transmiterii acestei știri, pe DN7 se circulă alternativ pe un sens de mers, ca urmare a accidentului rutier.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img