vineri, 29 martie, 2024

Atentie! Violator in libertate! A intrat peste o femeie in casa, a lovit-o, iar mai apoi a violat-o cu salbaticie. Politistii sunt in alerta!

Distribuie:

Publicat:

• Clipe de cosmar pentru o femeie din Iasi • In miez de noapte s-a trezit in casa cu un individ necunoscut • Dupa ce a fost batuta zdravan, femeia a fost violata cu salbaticie • Ajunsa la spital, a povestit prin ce a trecut medicilor, iar politistii au intrat pe fir • Pana acum, oamenii legii au un cerc de suspecti si au audiat mai multe persoane • Intre timp, femeia a fost supusa unor analize medicale si a reiesit faptul ca a fost intr-adevar violata

O femeie in varsta de 83 de ani din Iasi a trecut prin socul vietii ei dupa ce s-a trezit cu un necunoscut in casa. Valentina Chisca locuia in satul Tabara, comuna Bivolari, iar pe 4 aprilie a ajuns la Spitalul "Sfantul Spiridon" dupa ce a fost lovita si violata.

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportata o pacienta in varsta de 83 de ani, din judetul Iasi. Aceasta a fost adusa la unitatea medicala de catre un echipaj de Politie. Din informatiile pe care le avem, se pare ca pacienta a fost supusa unei agresiuni de viol, fapt confirmat clinic de catre chirurg. Totodata, pacienta prezenta traumatism cranio-facial si traumatism la nivelul gatului. Pacienta a fost dirijata ulterior catre Neurochirurgie si catre Ginecologie pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi supusa unor investigatii mai amanuntite si pentru a fi tinuta sub atenta supraveghere medicala. Totodata, de mentionat este faptul ca pacienta prezenta si soc emotional", precizeaza prof. dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iasi. In miez de noapte, femeia s-a trezit cu un necunoscut in locuinta. Individul a tras de ea, iar mai apoi a lovit-o cu pumnii si picioarele.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img