marți, 23 aprilie, 2024

Atletico Vaslui-AFK Csikszereda, vineri, ora 15: Atletico si-a prezentat achizitiile

Distribuie:

Publicat:

Atletico Vaslui si-a schimbat din temelii lotul pentru cea de a doua parte de campionat. In ultimele zile, opt jucatori au semnat cu formatia vasluiana. Cel mai important nume este Alexandru Baltoi, campion cu Dinamo in 2000 si 2002. Atacantul de 34 de ani va fi si secundul lui Gabi Craciun, urmand a-l ajuta in pregatirea echipei.

Pe langa Baltoi, Atletico a mai transferat inca doi fotbalisti de la CS Berceni, echipa ce a activat in tur in liga secunda. Este vorba despre Gabriel Mihai Ion, de 19 ani, care evolueaza mijlocas dreapta, si Florin Matei, de 20 ani, fundas dreapta.

De la Ceahlaul Piatra Neamt au fost adusi Razvan Gorea, de 25 de ani, fundas central, si Claudiu Aioanei, de 26 de ani, mijlocas stanga. Vasluienii au mai obtinut imprumutul lui Danut Colareza, de la Pandurii Targu Jiu, in varsta de 19 ani, care evolueaza pe postul de fundas central.

In retur vor fi vazuti sub comanda lui Gabi Craciun si doi jucatori de culoare. Este vorba despre Fodie Sambake, de la AFC Odorheiu Secuiesc, care a marcat patru goluri in prima parte a ligii a treia. Are 25 de ani si evolueaza pe postul de atacant. Cel de-al doilea strain din lotul vasluian este Fofana Mohamed, in varsta de 24 de ani, care vine din ligile inferioare din Spania si evolueaza pe postul de mijlocas central. Atletico mai este in discutii cu Paul Botas, portar de la FC Voluntari, care inca nu a dat un raspuns ferm daca ramane sau nu la Vaslui.

Din vechea garda au mai ramas portarii Bogdan Cernat, Razvan Chisca, Florin Badit si jucatorii Sebastian Grigoras, Andrei Sluser, Marian Dura, George Agache si Sebastian Tartarau.

”Ne-am reunit de o saptamana, insa avem doar trei antrenamente efectuate, toate pe pista de atletism. Practic, am adus jucatori direct din oras, cu care speram sa facem o figura frumoasa in actualul sezon. Un punct cu Miercurea Ciuc ne-ar tine in carti. Nu avem meciuri usoare, insa dorim sa profitam de experienta noilor veniti si sa obtinem rezultate frumoase”, a precizat Gabi Craciun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img