marți, 19 martie, 2024

Atletico Vaslui continua in liga a treia

Distribuie:

Publicat:

Atletico Vaslui continua in liga a treia, desi in urma cu aproape o saptamana era anuntat decesul clubului, aflat pe pozitia a treia in seria I a ligii a treia, la patru puncte de primul loc.

Noua turnura de la formatia vasluiana este invaluita in mister, oficialii lui Atletico refuzand sa ofere mai multe detalii jurnalistilor despre noul proiect.
Din conducerea administrativa nu mai face parte Costinel Botez, iar Catalin Popa a fost retras pe linie moarta. Sorin Sava, cel care a fost principal in ultimele etape ale turului, a anuntat conducerea ca nu mai continua.
In aceste conditii, sefii lui Atletico s-au reorientat catre Gabi Craciun, cel care a condus antrenamentele de saptamana trecuta.
In momentul de fata se fac eforturi pentru readucerea jucatorilor din vechiul lot. Unii sunt la munca in Anglia, iar Vali Buhaceanu, golgheterul ligii a treia, nu a revenit din Italia, unde se afla in vizita la niste prieteni. Mai mult, Hany Ragab a renuntat la Vaslui, preferand sa joace in liga a doua din tara natala, Egipt.

Atletico Vaslui vrea sa atace promovarea in liga a doua inca din acest sezon. Formatia vasluiana nu este departe de atingerea obiectivului, avand de recuperat numai patru puncte fata de liderul seriei, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, echipa pe care o va intalni acasa, in prima etapa a returului, programata sambata, 4 martie.

Vasluienii pot urca inca din prima etapa pe pozitia secunda, tinand cont ca AFC Harman are o misiune dificila, in deplasare, cu {tiinta Miroslava, o alta formatie care s-a intarit in aceasta iarna.

Asteptam cu interes cand se vor decide oficialii lui Atletico sa vorbeasca despre noul proiect.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img