vineri, 19 aprilie, 2024

Atletico Vaslui-CSM Pascani 1-5 (0-3). Jucatorii s-au batut la antrenamente

Distribuie:

Publicat:

Atletico Vaslui a pierdut suspect in fata unei codase a clasamentului seriei I din liga a treia, CSM Pascani, scor 1-5, adversara pe care a invins-o in tur cu scorul de 7-1.
Putinii spectatori prezenti pe Municipal se asteptau la un meci la o singura poarta si cu multe goluri, dar nu in plasa vasluienilor, ci invers. Dupa un start echilibrat, oaspetii au pus stapanire pe joc, iar Andrei Viorica a dat tonul la ploaia de goluri, profitand de pasul gresit la offisde al vasluienilor. In cele trei minute de prelungire a primei reprize, gazdele mai inscaseaza inca doua goluri. 
La reluare, Atletico da semne ca ar putea intoarce rezultatul, insa a fost un foc de paie, pascanenii bagandu-i in defensiva pe vasluieni, obligati sa mai incaseze inca doua goluri. Golul de onoare a fost marcat de Alex Baltoi, in prelungirile partidei, insa gustul infrangerii este amar, alimentand suspiciunea ca jucatorii Vasluiului au jucat la pariuri, cota Pascaniului la victorie fiind de 8.
S-au batut la antrenamente
Antrenorul-jucator Gabriel Craciun a avut o saptamana de cosmar, reusind cu greu sa-si stapaneasca jucatorii. Acestia s-au luat la bataie in mai multe randuri, inclusiv la antrenamentul de dinainte de meci, existand o rivalitate intre cei experimentati si pustii Vasluiului.
„Copilul meu nu vrea sa mai mearga la echipa, fiindca nu mai suporta sa fie batut de noii veniti. E ceva de groaza ce se petrece la echipa. Asa nu se mai poate continua”, a spus tatal unuia dintre fotbalistii tineri ai lui Atletico.
De altfel, sefii clubului au fost nevoiti sa-i linisteasca pe jucatori cu ajutorul unei firme de paza: „S-au batut jucatorii de culoare intre ei. Si-au spart buza, s-au invinetit rau de tot. Sa vina impresarul si sa-i ia de aici”, a declarat o persoana din anturajul clubului.
Cel mai suparat a fost Florin Ciuca, cel care finanteaza in momentul de fata echipa. El nu a mai tolerat situatia de la echipa si le-a cerut jucatorilor adusi in urma cu aproape o luna sa predea echipamentul si sa plece unde vor.
Pentru urmatoarele partide, Atletico va evolua cu juniori de la Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img