vineri, 29 martie, 2024

Atletico Vaslui-Metalosport Galati 1-1 (0-0).S-au dat de-a DURA degeaba

Distribuie:

Publicat:

Marian Dura a adus un punct nesperat pentru Atletico Vaslui, dupa ce a fost condusa cu 0-1, Metalosport Galati avand si un penalty irosit in prima repriza.

Fotbalistii pregatiti de Sorin Sava si-au tratat cu superficialitate adversara, care a fost mult mai conectata la miza partidei. Galatenii si-au vandut scump pielea pe Municipal, avand un debut perfect, fiind la un pas de a deschide scorul din penalty.

Centralul partidei a refuzat o lovitura de la 11 m vasluienilor, dupa ce Buhaceanu a fost secerat de un adversar in careul de 16 m, prima parte incheindu-se cu ocazia uriasa a gazdelor, portarul oaspetilor fiind salvat de bara.

In partea a doua a fost multa precipitare la constructie pentru Atletico, iar pe acest fond de nervozitate Metalosport a deschis scorul, dupa numai zece minute de la reluare, prin Mihu.

Chiar daca bucuria galatenilor a fost de scurta durata, Dura restabilind egalitatea, formatia vasluiana n-a mai avut forta sa mai inscrie inca o data, Hany Ragab si Tartarau irosind doua sanse mari de gol.

Punctul obtinut o readuce pe Atletico pe podiumul seriei I, din liga a 3-a, cu sanse de a termina prima parte a sezonului pe pozitia a treia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img