News Flash:

Au castigat alegerile, dar nu pot ocupa functiile. Emotii pentru primari!

20 Iunie 2016
805 Vizualizari | 0 Comentarii
Noii alesi in functii la alegerile locale din 5 iunie se pare ca au mai mult de asteptat decat se estima initial pana cand isi vor intra in drepturi. Lucrurile au fost date peste cap de situatia financiara cu cheltuielile facute in campania electorala si care, teoretic, trebuie depusa la AEP pana pe data de 21 iunie. Ulterior, aceasta va fi publicata in Monitorul Oficial, iar apoi se poate face investitura, cu depunerea juramantului de catre alesi, in fata unui reprezentant al Prefecturii Vaslui. Singurul care au depus deja situatiile financiare pana la aceasta data este PSD, astfel incat acolo unde aceasta formatiune are deja doua treimi dintre consilierii locali, se poate depune juramantul.

„Noi am facut, in principiu, o planificare a comunelor si oraselor incepand cu saptamana viitoare. Insa, singurii validati pana acum sunt primarii PSD din zona Vasluiului, restul avand inca termene la instanta, in asteptarea publicarii acelor situatii financiare in Monitorul Oficial. Oricum, noi credem ca, pana la sfarsitul lunii, vor fi instalati toti primarii si consilierii locali si judeteni”, a declarat subprefectul judetului Vaslui, Mircea Gologan.

Reprezentantii Prefecturii Vaslui sustin insa ca nu sunt probleme in ceea ce priveste desfasurarea activitatii in cele 86 de unitati administrativ-teritoriale din judet, in conditiile in care primarii si consilierii locali alesi in urma cu patru ani sunt in continuare pe functii pana la validarea noilor alesi.

Noul Consiliu Judetean Vaslui, cea mai importanta institutie administrativa din judet, se va constitui pe 24 iunie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1084 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013346 (s)