joi, 25 aprilie, 2024

Au fost anuntati cei trei finalisti pentru trofeul “Jucatorul anului” în UEFA Champions League. Lipseste Lionel Messi!

Distribuie:

Publicat:

UEFA Champions League a anuntat pe contul oficial de twitter care sunt cei trei finalisti pentru premiul "Jucatorul anului", care va fi acordat în cadrul ceremoniei unde se vor stabili si grupele pentru editia din acest an a celei mai tari competitii intercluburi din Europa. Marea surpriza este absenta starului argentinian Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah si Luka Modric sunt cei trei fotbalisti nominalizati pentru trofeul al carui câstigator îl vom afla pe 30 august. Starul portughez care a ajuns în aceasta vara la Juventus a fost golgheterul competitiei, cu 15 reusite si are probabil cele mai mari sanse sa câstige premiul. Salah a fost al treilea în clasamentul marcatorilor, cu 11 goluri si a fost fara îndoiala cel mai important fotbalist al lui Liverpool în campania care s-a încheiat cu înfrângerea din finala de la Kiev.

Pentru Cristiano Ronaldo acesta ar putea fi al treilea trofeu consecutiv. Lusitanul a fost desemnat deja de 4 ori cel mai bun jucator din UEFA Champions League. În 2008, dupa ce a câstigat trofeul cu Manchester United si în 2014, 2016 si 2017, când a triumfat alaturi de Real Madrid.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img